logo bm 1 1   logo baru pknp
faq our address complaints and feedback sitemap

Lawatan Kerja Pengerusi Jawatankuasa Kerja Raya, Pengangkutan dan Kesihatan Negeri Pahang ke Kawasan Perindustrian Tanjung Agas Pekan

:

Pengerusi Jawatankuasa Kerja Raya, Pengangkutan dan Kesihatan Negeri Pahang, YB. Dato’ Sri Norolazali bin Sulaiman telah mengadakan lawatan kerja ke Kawasan Perindustrian Tanjung Agas, Pekan, Pahang Darul Makmur pada 4 Mac 2021.
Lawatan julung kali ini bertujuan untuk melihat perkembangan pembangunan di kawasan perindustrian tersebut serta mengenalpasti isu-isu berbangkit untuk tindakan sewajarnya.
Kawasan Perindustrian Tanjung Agas, Pekan adalah sebuah kawasan perindustrian yang berpotensi untuk menarik pelabur asing dan pelabur tempatan. Pada ketika ini, kesemua infrastruktur asas telah lengkap dibangunkan serta kelulusan - kelulusan asas telahpun diperoleh bagi membolehkan pembangunan dijalankan.
Turut hadir semasa lawatan ini adalah ADUN Peramu Jaya, YB. Dato’ Sri Haji Sh Mohmed Puzi bin Sh Ali, wakil PKNP – Pengurus Perindustrian, Pengurus Teknik dan Pen Pengurus Perindustrian, barisan Pengurusan TGA Solutions Sdn. Bhd. serta wakil-wakil daripada jabatan dan agensi teknikal kerajaan negeri yang berkaitan termasuk PLAN Malaysia, Bahagian Perancang Ekonomi Negeri (BPEN) Pahang, Majlis Daerah Pekan, Pejabat Daerah dan Tanah (PDT) Pekan dan lain-lain.

Contact us

logo 01

  Pahang State 
  Development Corporation

  16th Floor, Kompleks Teruntum
 25000 Kuantan, Pahang.

+609-5658588

+609-5130510

webmaster[at]pknp[dot]gov[dot]my

Visitor Counter

Today 148

Yesterday 590

Week 148

Month 5795

All 1637361

Code Qr

qr-code

Visit Website
Through Smart Phones

Latest Update


Sunday, 9th May 2021

Lokasi Kami